Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla en trozos
Bizcocho de naranja
- 250 g de azúcar
- 1 naranja de zumo sin pelar, cortada en cuartos
- 4 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
-
100
g de aceite de girasol
of 100 g de mantequilla a temperatura ambiente -
1
yogur natural
of 130 g de nata (35% de grasa)
Crema de cobertura
- 150 g de azúcar glas
- 300 g de queso cremoso
- 350 g de nata (35% de grasa)
Montaje y decoración
- 75 g de fondant (pasta de azúcar) blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2642 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca con cabello de ángel y nueces
1 Std. 20 Min
Tarta Bellini
24 Std.
Geoda cake
4 Std.
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Charlota de mandarinas
6 Std. 30 Min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 Std. 30 Min
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1 Std. 30 Min
Tarta para celebraciones
7h
Tarta mojito
2 Std. 15 Min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Tarta de piña al revés
40 Min