Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 80 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
Crema de relleno
- 250 g de queso mascarpone
- 130 g de leche condensada
- 70 g de coco rallado
Cobertura
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de agua
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 - 60 g de chocolate con leche
- Voeding
- per 12 unidades
- Calorieën
- 21994.7 kJ / 5261.9 kcal
- Eiwitten
- 97.2 g
- Koolhydraten
- 387.4 g
- Vetten
- 374.1 g
- Vezels
- 46.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Rollo de chocolate
3h 15 min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tarta de chocolate almendrada
3h
Tarta San Marcos
4h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min