Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Nata de trufa
8h 15 phút
Brazo de gitano
3u.
Almíbar básico
10min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Tarta Sacher
3u.
Crema pastelera (Espesar)
15min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tronquitos de turrón
1h 40min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Tarta San Marcos
4 Std.