![Lanzón de San Jorge (Aragón) Lanzón de San Jorge (Aragón)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aabeda0d-55bc-469c-84e6-cbc890df9c39/Derivates/db5b6be1-341d-4f5b-820c-a9dd4d5f7eb2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2384 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.2 mg
Alternatieve recepten
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20min
Crema pastelera
10min
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Buñuelos de viento
1h
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4 Std.