Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
Crema al cava
- 300 g de nata (35% de grasa), fría
- 30 g de azúcar glas
- 170 g de cava
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
Gelatina de pacharán
- 80 g de agua
- 70 g de azúcar
- 130 g de pacharán
Coulis de moras y uvas
- 60 g de moras congeladas
- 70 g de uvas
- 70 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Merengue
- 1 clara de huevo
- 40 g de cava
- 100 g de azúcar
Montaje
-
6 - 8
bizcochos de soletilla en trozos
of 4 - 6 pastelitos brazo de gitano, sobaos, muffins, etc. - 190 g de uvas blancas o rojas (sin pepitas)
- 60 g de moras congeladas
-
4
barquillos
of 4 cucharadas de cereales de desayuno crujientes
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 44.1 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 dk
Coca con cabello de ángel y nueces
1 godz. 20 min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Cannoli al cacao con crema de café
1sa
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Tomates con cebolla marinados
25h
Crema pastelera TM6
15 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 godz.
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min
Helado de queso de Mahón
15 Min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Mayonesa a la francesa
5 Min