Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 5 huevos
- 150 g de azúcar
- 200 g de aceite de girasol
- 30 g de licor de anís dulce
- 20 g de anís en grano
- 400 g de harina de repostería
- 1 huevo batido
Jarabe y glaseado para rosquillas listas
- 500 g de agua
- 150 g de azúcar
- 1 clara de huevo
- 1 pellizco de sal
- 170 g de azúcar glas
- 1 cucharada de licor de anís
- 1 cucharada de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 Min
Tortas de Pascua murcianas
2h
Tarta de naranja confitada
2h 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Huesos de San Expedito
30 Min
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2h 30 min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Mermelada de fresas
1 Std.
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min