Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
Crema de mascarpone
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche condensada
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 400 g de frutas frescas variadas (fresas, frambuesas, arándanos, moras, kiwi, grosellas, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4644 kJ / 1111 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 88.1 g
- Verzadigd vet
- 56.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 199.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate
1h 10min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Red velvet cake
5h
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Nata de trufa
8h 15min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4h
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Cake pops
2h