Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 200.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piruletas de merengue
2h 30min
Crema pastelera
10min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 godz. 30 min
Canutillos de crema
3h
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Milhojas de merengue
1h 40min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Fantasmas de merengue
4h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4h
Nata montada
10min