Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 15 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
- 1 clara de huevo
- 30 g de agua
- 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 200.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3u.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1sa
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Tarta adikosh
2sa
Tronquitos de turrón
1h 40min
Tarta San Marcos
4 Std.
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Semifrío de crema de whisky
1sa
Roscón adikosh
8h
Tarta rayada
3u.
Milhojas de merengue
1h 40min