Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de mantequilla
- 1 lámina de masa de hojaldre
Almíbar
- 180 g de azúcar
- 120 g de agua
- 120 g de brandy
- 1 palo de canela
Relleno
- 380 g de almendras crudas sin piel
- 4 huevos
- 1 yema de huevo
- 150 g de mermelada de albaricoque
Merengue
- 100 g de azúcar
- 25 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 102.9 mg
Alternatieve recepten
Fault line cake de melocotón y naranja
6h
Tarta helada de chocolate y café con higos
16h
Crema pastelera
10 Min
Compota a la antigua
2 Std. 30 Min
Hojaldres de almendra
30 Min
Tableta de chocolate y castañas
5 Std.
Tarta de requesón y fresas
6 godz. 20 min
Arroz con leche al estilo asturiano
1 Std.
Tarta de queso con dulce de membrillo y manzana
3h 45min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Huesos de San Expedito
30 Min
Brownie de cerezas y nueces pacanas
30 Min