Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de aceite
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 huevos (60-65 g c/u)
- 500 g de nata montada
- 1 cucharadita de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1028.4 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate blanco y negro
1 godz. 25 min
Roscos de vino
45 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Crema pastelera
10min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Roscón Red velvet
4 Std.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11óra
Masa choux
2 Std.
Nata de trufa
8h 15min
Tarta San Marcos
4 Std.