Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1 Std.
Roscos chiclaneros
1 Std.
Poleá
15 Min
Pastela moruna
5 godz. 30 min
Roscos de vino
45 Min
Tocino de cielo
4h 30min
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Pastelitos de miel marroquíes
1 Std.
Baklava vegana
2 Std. 40 Min
Karachi halwa (Delicias indias) - India
2 Std. 40 Min
Milhojas de merengue
1h 40 min