Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 70 g de agua templada
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de repostería
Masa
- 180 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 70 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de canela molida
- 90 g de nueces en mitades
- 70 g de harina de repostería
- 25 g de pasas sin semillas
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Cobertura y montaje
- 3 cucharaditas de agua
- 9 gotas de colorante alimentario (3 gotas de colorante morado, 3 de verde y 3 de amarillo)
- 9 cucharadas de azúcar
- 30 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 32 mg
Alternatieve recepten
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Roscón bombón
4 Std.
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Marquesas al cacao
45min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Besos de dama
1ωρ.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Roscón gallego
1ωρ. 30 λεπτ.
Xuxos de crema
1ωρ. 30 λεπτ.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Baño de azúcar
5 λεπτ.