Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos pequeños
- 600 g de congrio abierto, en trozos (sin piel ni espinas)
Masa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1189 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 25.82 g
- Vetten
- 14.26 g
- Vezels
- 3.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Pote gallego de repollo
2h 40min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40 min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Arroz al azafrán con mejillones
1 Std.
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de zamburiñas
1h 20min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Filloas
1 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min