Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos pequeños
- 600 g de congrio abierto, en trozos (sin piel ni espinas)
Masa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1189 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 25.82 g
- Vetten
- 14.26 g
- Vezels
- 3.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Croquetas de bonito
9h 15min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Filloas
1h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de raxo
2h 30min
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Empanada de lacón con grelos
2 Std.
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min