Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada dulce
- 130 g de harina de repostería
- ¼ cucharadita de sal
- 30 g de azúcar moreno
- 110 g de mantequilla fría, en trozos
Nubes al aroma de vainilla
- 30 g de pistachos pelados (sin sal)
- 30 g de coco rallado para espolvorear
- 200 g de agua fría
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (10 g)
- 150 g de azúcar
- ¼ cucharadita de sal
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
-
1
cucharadita de vainilla líquida
of 1 cucharadita de esencia de pistacho - 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisú
5h 20min
Tarta Sacher
3 godz.
Bizcocho al vino de moscatel
50 Min
Bizcocho de coco
45min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Mierensinas
1h 10min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Bomba de chocolate
4 godz.