![Tarta de piña y coco con frosting de rosas Tarta de piña y coco con frosting de rosas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2b36bd5513ed95e9f8efae769e77f651/Derivates/c4a8622362aa83f30da1fcade1e38c5209c0c49a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcochos y relleno
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 300 g de azúcar
- 300 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 4 huevos
- 300 g de harina de repostería
- 15 g de levadura química en polvo
- 70 g de coco rallado
- 2 latas de rodajas de piña en su jugo medianas (227 g por lata, peso neto)
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 40 g de azúcar glas
Frosting
- 400 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 400 g de queso cremoso Arla®
- 400 g de azúcar glas
- 2 cucharaditas de azúcar vainillado
- 3 cucharaditas de colorante alimentario rojo (o de otro color a su elección)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4308 kJ / 1029 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 90.7 g
- Vetten
- 73.3 g
- Verzadigd vet
- 46 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 273 mg
Alternatieve recepten
Cupcakes de vainilla
1h
Bizcocho triple de chocolate
2hod. 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema de mantequilla
5 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min
Red velvet cake
5 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min