Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
of 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.28 g
- Koolhydraten
- 40.18 g
- Vetten
- 15.53 g
- Vezels
- 2.13 g
Alternatieve recepten
Panettone con chocolate y naranja
3 godz. 20 min
Caracolas de canela
2h
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Corona de brioche con crema de whisky
5 Std.
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Fullatre de las Cinco Villas
1 godz. 25 min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Estrella brioche nevada
3 Std. 10 Min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min