Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de avellanas crudas sin piel
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido (para pintar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de nata
1h
Cake de pasas al ron
10h
Pastas de té rizadas
40min
Marquesas
30min
Galletas de almendra con chocolate negro
1 Std. 40 Min
Fardelejos (La Rioja)
30min
Magdalenas de castañas
20min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2h 15min
Galletas de turrón
2h 15min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Galletas danesas
35min