Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho plancha de chocolate
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 40 g de kirsch
Nata montada
- 500 - 600 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar glas
Montaje
- 1 tarro de cerezas oscuras en almíbar (600-700 g)
- 100 g de kirsch
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 8 cerezas deshuesadas (optioneel)
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 3610 kJ / 863 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 41.8 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 242.3 mg
Alternatieve recepten
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15 min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5 Std.
Pastel de chocolate para dos
30 Min
Tarta de frutas de verano
5 Std.
Baklava cheesecake
10 Std. 30 Min
Tarta de crema y fresas deconstruída
4 Std. 30 Min
Tarta macaron
5 Std.
Trifle de cerezas
4h 40min
Panna cotta de caramelos para dos
3h 40min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Pink velvet cake
7h 20min
Minitartas San Marcos con trufa
3h