Compatibele versies
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- 2 claras de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 cucharadita de maicena
Fresas maceradas
- 500 g de fresas limpias
- 60 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Nata montada
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2.08 g
- Koolhydraten
- 26.74 g
- Vetten
- 13.76 g
- Vezels
- 0.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue francés
2h 15min
Islas flotantes
1h 45min
Panqueques de manzana al ron
45min
Rillettes de cerdo
2h 10min
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3h 30min
Merengue suizo
10 min
Tarta de limón y merengue
3h
Merengue italiano
20 min
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2 Std. 45 Min
Tarta de crema y fresas deconstruída
4h 30 min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 Std. 40 Min
Tarta a las tres leches
12óra 45p