Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas
- 25 g de almendras crudas con piel
- 125 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 20 g de azúcar vainillado
- 145 g de azúcar
- 250 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 125 g de agua
- 50 g de gelatina en polvo sabor fresa
- 2 - 3 gotas de extracto natural de almendra (optioneel)
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Postre de gelatina de colores
8 Std. 30 Min
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2 godz. 30 min
Cheesecake de arándanos azules
4h
Relleno de café y whisky
5min
Torrijas borrachas
2h
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5h 45min
Pastel de crêpes con mousse de mango
5óra 20p
Roscas de choux de cacao
1h 30min
Choux integrales (sin lactosa)
2h
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40min