Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 280 g de harina de trigo
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- aceite de oliva para engrasar
Cobertura y montaje
- 1 bola de mozzarella fresca en cuartos
- 8 hojas de albahaca fresca troceada a mano
- 200 - 250 g de tomate maduro en trozos de 2 cm
- 30 g de tomate concentrado
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de azúcar
- 150 g de queso en bastones de 1x5 cm
- 70 g de salami en tiras o rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min
Pizza carbonara
1sa
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30 min
Pizza César
1h 40min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 godz. 20 min
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1sa 45 dk
Lomo en salsa Thai con arroz al vapor (Cocción lenta)
2h 10min
Fresas caramelizadas
40 min
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
1h 5min
Paletas cheesecake tres chocolates
3u.
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1h 40min
Pincho de albóndiga con farfalle
45 min