Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Masa hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla Lurpak® congelada en trozos pequeños (1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- harina para espolvorear
Mantequilla dulce
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Masa de brioche coloreada
- ¼ - ½ cucharadita de colorante rojo
Montaje
- harina de repostería para espolvorear
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2825 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 158.3 mg
Alternatieve recepten
Baño de chocolate
5 min
Croquetas de arroz con parmesano
1sa
Bizcochos de soletilla
35 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Máscaras de carnaval de pasta frolla
1h 40min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1sa 45 dk
Baño de azúcar
5 min
Ñoquis de patata
50 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Masa sablé con cacao
1sa
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min