Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 30 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
- 250 g de cebolla en tiras de 5 mm
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 315 g de agua
- 10 g de azúcar
- 140 g de mantequilla en trozos
- 540 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 16647 kJ / 3978 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 514.1 g
- Vetten
- 166.1 g
- Verzadigd vet
- 85.7 g
- Vezels
- 20.9 g
- Natrium
- 2999 mg
Alternatieve recepten
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Dulce de leche pastelero
3ч.
Salsa de caramelo
1ч. 30 мин.
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Salsa de caramelo al café
45min
Piñas de mazapán
30min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.