Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 30 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
- 250 g de cebolla en tiras de 5 mm
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 315 g de agua
- 10 g de azúcar
- 140 g de mantequilla en trozos
- 540 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 16647 kJ / 3978 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 514.1 g
- Vetten
- 166.1 g
- Verzadigd vet
- 85.7 g
- Vezels
- 20.9 g
- Natrium
- 2999 mg
Alternatieve recepten
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Mini berlinesas de crema de cacahuete y salsa de chocolate
3h 30min
Rolls con fresas
2 Std. 50 Min
Povitica
3h 30min
Bombas crujientes de crema
5 Std. 30 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Ostras con tres aliños
15 Min
Helado de piña y coco con galletas de jengibre (sin lácteos)
13u.
Masa choux
2 Std.
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40 Min