Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (optioneel)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 591.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h