Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 602.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Bagels sin gluten
1h 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Tortitas sin gluten
40min