Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceitunas negras
- 80 g de higos secos en mitades
- 60 g de nueces en mitades
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 200 g de harina de centeno
- 450 g de harina de trigo
- 300 g de agua
- 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 830 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2h 20min
Pan rústico de cúrcuma
9u. 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16u. 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17u.
Pan de nueces
55min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23u. 30min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min