![Pan rústico de higos y aceitunas Pan rústico de higos y aceitunas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eb251e3b-55d9-4aa6-88f5-ebe4c695d876/Derivates/ec10f798-6381-4229-beb1-7dedd2937d2c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceitunas negras
- 80 g de higos secos en mitades
- 60 g de nueces en mitades
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 200 g de harina de centeno
- 450 g de harina de trigo
- 300 g de agua
- 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 830 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Pan de nueces
55min
Masa madre de centeno
96h 20 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min