![Raviolis de ricota y espinaca Raviolis de ricota y espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f120ad6058b1a921599680bb05c5fa96/Derivates/f504790547fd465be5a4397adaa9c5dd9f1b1b0a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 70 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y secas)
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de aceite de oliva
Relleno de ricota y espinacas
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de chalotas en cuartos
- 15 g de mantequilla
- 300 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y secas)
- 120 g de queso ricota
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Salsa de calabacín
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de calabacín sin pelar cortado en dados
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de sal
- 8 - 10 hojas de albahaca fresca
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3486 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1561.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batatas Hasselback
1h 15min
Risotto al azafrán con vieiras
30min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Carrot cake cookies
35min
Tartar asiático de salmón
1h 15min
Galletas saladas de pistacho
30min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h
Risotto al azafrán con mousse de calabacín y crujiente de beicon
1h 45 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Sándwich de pulled pork
5h 50min
Mousse de maracuyá
2h 10min