Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 246.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Remolacha fermentada
72 godz.
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Crocanti de cacahuetes
1 Std. 30 Min
Chutney de arándanos
1 Std.
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2 Std.
Mini tortitas de queso azul y nueces con pera caramelizada
20 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Scones de suero de leche con queso fresco
6 Std. 40 Min