![Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos) Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0c81b6580a6cbb1ed1f46a7d1f25928/Derivates/4183563a91ca4bdda1985f52b9c1b625b61b7cfd.jpg)
Compatibele versies
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de almendra cruda sin piel
- 110 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para engrasar
- 80 g de harina de coco
- 60 g de harina sin gluten Schär® Repostería (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 330.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 menit
Pan de nieve
40 min
Cookies de avellanas y almendras
30 min
Pan de molde sin gluten
1h 30 min
Smoothie bowl
5 menit
Scones sin gluten
30 min
Pan brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1h 30 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2sa
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min