Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 215 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear (15 g)
- 1 pellizco de sal
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 186.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9 Std.
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1 Std.
Polos de cheesecake
8 Std. 30 Min
Muffins de limón con semillas de amapola
1小时 20 分钟
Tarta tatín de batatas y zanahorias
1 Std. 45 Min
Cóctel de arándanos con canapés de gambas
10min
Bollitos para la cena
1h 40min
Chupito de frutos rojos
15min
Tartaletas de huevo y jamón crudo
35 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min