Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 215 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear (15 g)
- 1 pellizco de sal
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 186.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1h 5min
Perdices confitadas
26u. 30min
Gelatina de piña y cítricos con salsa de pimienta.
1h 50 min.
Bollo portugués (Fogaça)
3 Std.
Granizado Spritz
5h 15 min
Conejo en escabeche
48h 50min
Bocadillo de ostras fritas y ensalada fresca de repollo
2u. 5min
Sardinas a la sal
40min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min