Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en octavos
Montaje
- 250 g de queso tetilla en rebanadas de aprox. 1 cm
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2144 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 698 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Crackers al romero
1 Std. 15 Min
Patatas duquesa con verduras
1 Std. 15 Min
Trenza de queso y cebolleta
1h 45min
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Rollos de brioche salados
1 Std. 20 Min
Tarta de ricota
4 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Pepitas
55min