Apparaten en Accessoires
Chucrut
Voorbereiding 15min
Totaal 96u.
600 g
Ingrediënten
-
1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
-
8 g de sal
-
1 cucharadita de bayas de enebro
-
2 cucharaditas de comino en grano
-
5 clavos enteros
-
250 g de agua
-
30 g de zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
627 kJ /
150 kcal
Vetten
1 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentar - En tu dieta diaria
6 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Carpaccio de remolacha
20min
Mostaza de hierbas
8u. 15min
Verduras fermentadas en conserva
64u. 20min
Yogur de coco
11u. 30min
Leche de coco
5min
Leche de coco
45min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Leche de coco
10min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1u. 40min
Hamburguesa de porotos azuki
1u. 30min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5min