Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Voeding
- per 100 gramo
- Calorieën
- 96 kJ / 23 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Puerros pochados (80 g)
15 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Infusión de jengibre y limón
1 godz.
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Chucrut
96 godz.
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min