Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 886.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de setas
25 min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 min
Ñoquis del 29
1h 15min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1h 15min
Rosti de patata
40min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1h
Pastel de carne oriental
1h
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1 Std. 30 Min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 min