Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 500 g de agua
- 500 g de batatas peladas, en trozos
- 250 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa de gorgonzola
- 20 g de harina
- 20 g de mantequilla
- 300 g de leche
- 100 g de queso gorgonzola picante, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado muy fino
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 Std. 20 Min
Piadina con pollo y berenjena
2 godz. 10 min
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 min
Quiche de puerro y queso
1h 45 min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1 Std.
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30 min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Muffins de espinacas y feta
40 min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min