Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 500 g de agua
- 500 g de batatas peladas, en trozos
- 250 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa de gorgonzola
- 20 g de harina
- 20 g de mantequilla
- 300 g de leche
- 100 g de queso gorgonzola picante, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado muy fino
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1h 20 min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1h 20 min
Brochetas de pez espada al teriyaki con arroz al curry
1h
Risotto al azafrán con mousse de calabacín y crujiente de beicon
1h 45min
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
5h
Ñoquis del 29
1h 15min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1h 30min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1h
Malfatti de espinacas con setas
40min
Risotto con calabaza y roquefort
45min