Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de salvado de avena
- 50 g de copos de avena
- 30 g de amaranto hinchado
- 100 g de semillas variadas (sésamo, amapola, chía, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc...)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 685 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 234.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie de batata
1h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Trufas de avena y algarroba
15min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Panecillos de lino y chía
40min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min