Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
-
260
g de almendra cruda sin piel
of 260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc - 20 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 80 g de miel
Relleno
-
500
g de batata con piel
of 500 g de boniato blanco con piel -
180
g de leche
of 180 g de bebida de soja arroz, almendra, etc - 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- cacao puro en polvo para espolvorear
- 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Brownie de batata
1h
Muffins de batata con nueces
1h
Pizza integral de batatas
3 Std. 15 Min
Panecillos de lino y chía
40min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40min
Trufas de avena y algarroba
15min
Montaditos de pepino mediterráneo
10min
Natillas de jarabe de arce
20 min
Trufas veganas
20 min