Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de espelta en grano pelada
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de zanahoria con piel, en rodajas de 1 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para freír)
- 300 g de agua
-
1
cucharadita colmada concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 150 g de pan duro en trozos
- 200 - 250 g de leche
- 2 huevos
- 1 - 2 pellizcos de comino molido
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bechamel vegana
10 Min
Lasaña de lentejas vegana
2 godz. 20 min
Albondigas de lentejas con espaguetis en salsa de tomate
1 Std. 5 Min
Curry vegano con tofu
30 min
Empanadillas veganas de setas y pimientos
1h 20 min
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1 godz.
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40 min
Pimientos rellenos de arroz integral y aceitunas
1 Std. 15 Min
Quiche de calabaza y queso feta
2 godz. 20 min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 godz.
Lasaña con boloñesa de soja texturizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
2 Std.
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45 min