Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de espelta en grano pelada
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de zanahoria con piel, en rodajas de 1 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para freír)
- 300 g de agua
-
1
cucharadita colmada concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 150 g de pan duro en trozos
- 200 - 250 g de leche
- 2 huevos
- 1 - 2 pellizcos de comino molido
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2 Std. 45 Min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Arroz negro con verduras asadas y tofu
1 godz.
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 godz.
Hamburguesa de quinoa con kétchup amarillo
2 Std.
Crème Brûlée vegana
4h 45min
Lasaña con boloñesa de soja texturizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
2 Std.
Hummus de zanahoria
15min
Tomatokeftedes (Buñuelos griegos de tomate) - Grecia
45 Min
Batatas con lentejas y ensalada de col
50min
Dip de queso vegano
40min
Hamburguesa de remolacha con cebolla caramelizada
2 Std. 45 Min