Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g goats cheese
- 60 g cottage cheese
- 12 fresh chives, finely chopped
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 stalks kale, leaves only, roughly chopped
- 6 egg whites
- 500 g water
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 4 slices ham, low salt lean, cut into small pieces
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 600 mg
Alternatieve recepten
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Virgin watermelon margarita
6 Std. 10 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Balti coconut fish curry
50 Min