Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 364 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 216 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Fruithapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5 min
Aardbeienijsjes
12h 15min