Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Matzeballen
- 150 g bloem, type matzebloem
- 4 eieren
- 4 el olie met neutrale smaak
- 120 g mineraal water, bruisend
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
Bouillon om in te koken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 2 stengels selder
- 2 wortelen, geschild en in stukken gesneden
- ¼ prei
- ¼ ui
- rode bieten een klein stukje (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 364 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 216 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Loempia’s
55 min