Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pistachos pelados
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 40 g de zumo de naranja recién exprimido
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de granos de espelta (20-25 minutos de cocción), lavada
- 1000 g de agua
- 500 g de edamame (solo las habas de soja, aprox. 250 g)
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, salpimentado
- 200 g de tomates cherry, en cuartos
- 1 aguacate en dados de 1 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30min
Ensalada de hinojo y manzana
20min
Bacalao con puré de guisantes
30min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30min
Salmón asado con tomates secos
20min
Ensalada de pollo con aguacate
30min
Ensalada en tarro al estilo griego
45min
Espaguetis a la Nerano
30min
Ensalada de pollo, manzana, coliflor y aguacate
40min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30min