Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 25 g de jengibre fresco pelado, en trozos
- 30 g de aceite de sésamo
- 25 g de miel
- 60 g de salsa de soja
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano largo
- 250 g de bulbo de hinojo en trozos
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 125 g cada uno)
- 80 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 80 g de zanahoria en bastones de 5x0.5 mm
- 1 lima en rodajas, para decorar
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al curry de coco con arroz
45 min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30min
Salmón al vapor con glaseado de soja y jengibre dulce
30min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 min
Curry tailandés de pollo
40min
Noodles con pavo en salsa de ciruela
2 Std. 10 Min
Salmón con salsa de mango, judías verdes y zanahorias
1h
Pavo relleno, salsa de higos y verduras de invierno asadas
5h
Salmón al estilo cubano con ensalada de tomates cherry y aguacate
30min
Bacalao glaseado al estilo coreano con arroz y brócoli al vapor
30min
Curry indio de verduras
50 min