Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 300 g de carne picada de pavo
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ¼ de cucharadita de jengibre en polvo
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 600 g de lombarda en juliana fina
- 1 naranja
- 60 g de agua
- 2 cucharaditas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1005.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor con pesto de pistachos
1h
Coliflor tika masala
30min
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2 Std. 45 Min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 Min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Coliflor a la parmesana
40min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1h
Menú: Cuscús con verduras, albaricoques y queso feta. Crema de stracciatella
45min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Guarnición de lombarda
30min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Pechuga de pavo con chiminesa y ensaladilla
25h