Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rebanada de pan (aprox. 30 g)
- 2 dientes de ajo
- 8 almendras tostadas sin sal
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de tomate maduro en cuartos, sin semillas
- 550 g de agua
- 35 g de vinagre
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 - 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 400 g de batatas en dados de 3 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- 3 huevos duros en trozos
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1189 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 168.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de verduras italiano
40 Min
Cazuela de fideos con langostinos
40 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 Min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Guiso de lentejas y champiñones
45min
Jardinera de verduras a la menta
40 Min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45min
Ensalada especiada de garbanzos
25min
Gurullos con calabaza y pimiento
35min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25min