Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de zanahoria en trozos
- 1 chalota en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca fresca
of 1 cucharadita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
- 200 g de salchichas blancas frescas sin piel, en trozos
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita sal
- 300 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 10 g de vinagre balsámico (optioneel)
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 - 6 hojas de albahaca fresca para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 dk
Risotto con calabacín y beicon
35 dk
Espaguetis con salchichas frescas y pimiento rojo
1h
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Espaguetis a la Nerano
30 dk
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 dk
Sopa de lentejas con batata y pasta
35 dk
Gratinado de pasta con brócoli y jamón
1sa 10 dk
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 dk
Guiso de judías con salchichas
25min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Garbanzos con verduras y arroz
45 dk