Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
of 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Guiso de verduras al azafrán
45 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 Min
Tortilla al horno con guisantes
30min
Curry de calabaza
40 Min
Berenjenas rellenas con alubias y tomate
1 Std.