Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
of 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 711.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 Min
Bacalao mozárabe
50 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35 Min
Curry de pescado y langostinos
25 Min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 Min
Curry vietnamita de pescado
45 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.