Apparaten en Accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Vetten
78 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
43.3 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Tostadas met kip
40 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Spaanse risotto
40 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min