Apparaten en Accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
434 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2100.3 kJ /
502 kcal
Vetten
27 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Erwten met ham
25min
Romige erwtensoep
40min