Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Dark chocolate pecan bites
1 Std. 5 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Mixed grain risotto
1 godz. 25 min