Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Beef Rendang
1h 35min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Pumpkin soup
30 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Pea and mint soup
20 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min